Het mooiste parket Capelle

Ben je op zoek naar de mooiste en beste parketvloer in Capelle? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden hoogwaardige parketvloeren die niet alleen duurzaam zijn, maar ook een elegante uitstraling aan je interieur geven. Ontdek ons uitgebreide assortiment en laat je adviseren door onze experts.

Waarom kiezen voor Hisspaparket?

Binnen 24 uur reactie

20 jaar ervaring

CBW-erkend

Parket leggen Capelle - zo gaan we te werk!

Het leggen van parket is een vakmanschap dat precisie en zorg vereist. Bij Hisspa hanteren we een zorgvuldig stappenplan om ervoor te zorgen dat jouw parketvloer perfect wordt gelegd.

  • Voorbereiding: We beginnen met een grondige inspectie van de ondervloer. Eventuele oneffenheden worden geëgaliseerd om een vlakke basis te garanderen.
  • Vochtmeting: Het vochtgehalte van de ondervloer wordt gemeten om problemen zoals kromtrekken of uitzetten van het hout te voorkomen.
  • Acclimatisatie: Het parket wordt in de ruimte gelegd om te acclimatiseren aan de temperatuur en luchtvochtigheid.
  • Leggen: Het parket wordt met precisie gelegd, waarbij we verschillende legpatronen aanbieden zoals visgraat, blokpatroon of stroken.
  • Afwerking: Tot slot wordt de vloer afgewerkt met lak, olie of wax voor extra bescherming en een prachtige uitstraling.
Parket capelle

Bekijk ons assortiment parket in Capelle!

Bij Hisspa vind je een uitgebreid aanbod aan parketvloeren. Of je nu op zoek bent naar een klassieke, moderne of rustieke uitstraling, wij hebben de perfecte vloer voor jou. Ons assortiment omvat diverse houtsoorten, afwerkingen en legpatronen.

Visgraat

Hisspa Parket biedt de mogelijkheid om visgraat vloeren te leggen. Deze vloer zorgt voor een kenmerkend patroon doordat de planken loodrecht op elkaar gelegd worden. Het patroon was vroeger vooral populair bij adellijke families, maar is nu geschikt voor allerlei interieurs. De visgraatvloer is te verkrijgen in traditioneel parket, laminaat of met een band en bies.

parket rotterdam

Parket Capelle - zelf doen of laten leggen?

Het leggen van parket is een klus die precisie en vakmanschap vereist. Hoewel het zelf leggen van parket een optie is, raden wij aan om het door professionals te laten doen. Onze ervaren parketteurs zorgen voor een perfect gelegde vloer die jarenlang meegaat, zonder de stress en moeite van doe-het-zelf.

Parket capelle

Parketvloer aanleggen?

Ben jij benieuwd naar de kosten voor jouw parketvloer? Vraag dan een offerte aan!

1. Offerte aanvraag

Na offerteaanvraag ontvangt u binnen 24 uur reactie. Afhankelijk van uw vraag kunnen we direct een indicatie van de offerte sturen.

2. Huisbezoek

Na de indicatie offerte plannen we een huisbezoek in en komen vervolgens bij u langs om uw wensen te bespreken en alles op te meten.

3. Akkoord

Na het huisbezoek ontvangt u de definitieve offerte, waarna we bij akkoord aan de slag kunnen gaan.

4. Oplevering

We leveren het project netjes en schoon op, waarna u gebruik kan maken van uw nieuwe trap of vloer.

Parketvloer laten leggen Capelle? Hisspa helpt!

Bij Hisspa bieden we een breed scala aan diensten om ervoor te zorgen dat jouw parketvloer perfect wordt gelegd. Wij helpen je graag bij elke stap, van keuze tot installatie en onderhoud.

Parket capelle
Google Reviews 5,0
5/5

Voor wat extra inspiratie

Recente projecten

Wat zeggen onze klanten?

Klanten recensies

Sander Nichellman
Lees verder
Zeer mooi eindresultaat. Ook tijdens het monteren wordt er erg netjes gewerkt. Na het werk werd alles netjes gestofzogen. De monteur had per ongeluk een klein krasje gemaakt in een trede. Als hij het niet had gezegd zou je het bijna niet zien. Werd netjes 2 dagen later vervangen door een nieuwe. Al met al zeer tevreden en kan ik dit bedrijf bij iedereen aanraden.
M. Voorthuyzen
Lees verder
Levert prachtig werk, werken netjes en kundig. Ook in de communicatie erg netjes, snel en correct. Zeer goede ervaring met HisspaParket!
Marcel Roos
Lees verder
Een vakman. Doet alles wat hij beloofd. Werk heel precies en netjes. Ook via de mail werden goede afspraken gemaakt.
Mireille Tulp
Lees verder
Wat een toppers zijn het bij Hisspa Parket! Na 15 jaar werd het tijd ons parket op te knappen. Ze werken erg netjes, komen afspraken na en gaan een stapje verder. Wij kozen voor nieuwe plinten, en zonder te vragen, werden plinten die over waren, ook doorgezet in onze hal. Echte vakmensen die gaan voor een mooi resultaat.
Steven B
Lees verder
Zeer betrouwbare, professionele partij, zeer vakkundig met een prachtige parket vloer als eindresultaat.
Vorige
Volgende

Offerte aanvragen

Wij werken in een gebied van 30km rondom Ridderkerk.

Veelgestelde vragen

Houten vloeren zijn populair vanwege hun tijdloze uitstraling, duurzaamheid en het warme karakter dat ze aan een ruimte geven. Ze zijn beschikbaar in verschillende stijlen en kunnen een leven lang meegaan met het juiste onderhoud​.

Ja, maar niet alle houten vloeren zijn geschikt voor gebruik boven vloerverwarming. Multiplank of lamelparket zijn vaak betere keuzes dan massief houten vloeren vanwege hun stabielere constructie die minder werkt onder temperatuurwisselingen.

Het is belangrijk om rekening te houden met de ruimte waar de vloer gelegd zal worden, de stijl van je interieur, en het niveau van onderhoud dat je bereid bent te plegen. Bezoek onze showroom om materialen te vergelijken en persoonlijk advies te krijgen!